Implante dhe Kurora zirkon-porcelan mbi implante

Pacienti u paraqit ne klinike me ura te vjetra metal-porcelan te ciflosura dhe me paradontoze te theksuar ne disa prej dhembeve. Trajtimi: U trajtuan dhembet paradontal, ato qe ishin te parikuperueshem u hoqen dhe u zevendesuan me implante. U vendos rehabilitimi me implante dhe kurora mbi dhembet e tij natyral. Ne nofullen e siperme u … Read more

Kurora Zirkon-Porcelan

Punimi i mesiperm eshte material Zirkon-Porcelan – Pacientja kishte demtim te struktures se smaltit dhe kishte shume ndjeshmeri. – Pasi kishte provuar disa here me mbushje dhe nuk kishte arritur rezultat estetik te kenaqshem, vendosi te beje kurora zirkon-porcelan. – Kurorat jane vendosur nje nga nje. – Ngjyra e perdorur eshte A1. – Gjithashtu eshte … Read more

Maskerinat Transparente, gjithcka qe duhet te dini rreth tyre.

Keni dhembe te shendetshem por jo te drejte? Atehere duhet te merrni ne konsiderate patjeter maskerinat transparente. Si nje nga alternativat me te mira dhe me estetike per drejtimin e dhembeve, maskerinat transparente po perdoren gjithmone e me shume nga adoleshentet dhe te rriturit. Maskerina eshte e tejdukshme, behet me porosi dhe perdoret per te … Read more

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?