Dhembe brenda dites me Implante Dentare

Dita 1: Pacientja u paraqit ne klinike me frakture te dhembeve te pare i shkaktuar ne nje aksident.

Dita 2: ora 08:00 – 09:00  U vendosen dy Implante Dentare per te zevendesuar dy dhembet e munguar, u riparua vendi i demtuar nga fraktura me kocke artificiale dhe membrane artificiale, u vendosen dhembet provizore mbi implante.

Pacientja do te rikthehet ne klinike pas 3 – 4 muajsh per te vendosur kurorat perfundimtare te zirkonit.

( kohe e nevojshme per implantet per tu integruar me kocken e nofulles )

Fotot u kryen 5 minuta para dhe 5 minuta pas vendosjes se implanteve.

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?