Estetike Dentare – Kurora Zirkoni

Date:20 Mar, 2019

Estetike Dentare – Kurora Zirkoni

This post is also available in: English (English) Italiano (Italian)

Mungese e dhembeve ne anen e djathte dhe dhembe
te mbushur disa here. Pacientja kerkoi
funksion dhe estetike me te mire.

Reabilitimi me ane te implanteve djathtas,
kurora zirkoni mbi implante dhe kurora zirkoni
nje nga nje ne dhembet natyral.