Estetike Dentare

Pacientja u paraqit ne klinike me probleme ne te dyja nofullat, per shkak te dhembeve te demtuar.

U trajtuan infeksionet dhe u veshen te gjithe dhembet me kurora zirkon porcelan

Pacientes ju rikthye shendeti oral dhe vetebesimi me buzeqeshjen e saj te re.

Leave a Comment