Estetike Dentare Me Kurora Zirkoni

Mungese e dhembeve ne anen e djathte dhe dhembe
te mbushur disa here. Pacientja kerkoi
funksion dhe estetike me te mire.

 

Reabilitimi me ane te implanteve djathtas,
kurora zirkoni mbi implante dhe kurora zirkoni
nje nga nje ne dhembet natyral.

Leave a Comment