Estetike Dentare Me Kurore E-Max

Pacientja ka thyer dhembin e pare ne moshe te vogel. Per shkak te traumes dhembi ka ndryshuar ngjyre me kalimin e viteve duke shkaktuar problem me estetiken.

Kurore emax dhe zbardhim profesional ne klinike

Leave a Comment