Implante Dentare + Kllëfe Zirkoni

  • Pacientja u paraqit në klinikën tonë me mungesë të të gjithë dhëmbëve majtas edhe me mungesën e dy paradhëmballëve djathtas të cilat i kishte zëvëndësuar me anë të një ure.
  •  U vendos 6 implante për të zëvëndësuar çdo dhëmb që mungonte me anë të implanteve pa bëre ura dhe gjithashtu u bë zgjerimi i kockës për të vendosur implantet.
  • 8 muaj pas tyre u vendosën kllëfët.
  • Procedura u bë në një kohë të shkurtër sepse pacientja jeton jashtë shtetit dhe nuk kishte shumë kohë në dispozicion. Materiali i vendosur është zirkon porcelan.

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?