Implante Dentare + Kllëfe Zirkoni

Pacientja u paraqit në klinikën tonë me mungesë të të gjithë dhëmbëve majtas edhe me mungesën e dy paradhëmballëve djathtas të cilat i kishte zëvëndësuar me anë të një ure.  U vendos 6 implante për të zëvëndësuar çdo dhëmb që mungonte me anë të implanteve pa bëre ura dhe gjithashtu u bë zgjerimi i kockës … Read more

Faseta porcelani per nje buzeqeshje te bukur

Fasetat e porcelanit jane trajtime dentare estetike te krijuara ne menyre te pershtatur per gjithesecilin te cilat ngjajne me smaltin dentar te dhembeve natyrale. Ato jane shtresa te holla qeramike dentare dhe jane dizenjuar per tju bashkangjitur siperfaqes se perparme te dhembeve duke ju siguruar pacienteve nje transformim te menjehershem te buzeqeshjes. Fasetat e porcelanit … Read more

Si Te Kujdesemi Per Fasetat e Porcelanit

Pasi keni vendosur fasetat prej porcelani, ju duhet te mbani nje higjene orale shume te mire dhe gjithashtu te beni vizita te rregullta tek dentisti. Perveç kesaj, ju duhet te keni nje menyre jetese te shendetshme qe te rrisni jetegjatesin e fasetave tuaja. Si te parandaloni prishjen e fasetave Nese kujdeseni mire per fasetat tuaja, … Read more

Pyetjet Me Te Shpeshta Rreth Fasetave

Nje nga trajtimet me te njohura dentare estetike ne bote jane fasetat dentare. Ato jane shtresa qeramike te punuar si forme dhembi te cilat vendosen mbi dhembin natyral per te permiresuar pamjen duke ndryshuar formen, ngjyren dhe madhesine e dhembit. Fasetat zakonisht vendosen ne siperfaqen e perparme te dhembit dhe mund te jene prej kompoziti ose porcelani e … Read more

Udhezues per Procesin e Vendosjes se Fasetave

Konsultimi Fillestar Para se t’i nenshtroheni çdo lloj procedure dentare, eshte e rendesishme qe se pari te kryeni nje konsultim te plote me dentistin tuaj. Vendosja e fasetave eshte nje proces shume specifik per gjithesecilin. Gjate vizites se pare dentisti do analizoje shendetin tuaj oral per te percaktuar nese eshte i pershtatshem ky lloj trajtimi. … Read more

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?