Cilat Jane Mundesite e Trajtimeve Ortodontike?

Dhembet e drejte dhe kafshimi i rregullt ulin riskun e problemeve te ardhshme dentare si dhe ju bejne te buzeqeshni me me shume vetebesim. Dhembet e drejte parandalojne grumbullimin e pllakes dentare, e cila shpesh shkakton semundje te mishrave te dhembeve. Ju gjithashtu do te keni nje kafshim te rregullt e do jeni ne gjendje … Read more