KLLËFË ZIRKON + PROCELAN

Pacientja u paraqit në klinikë me një punim e-max të bërë para 3 vjetësh. Dhëmbët më parë kishin qënë me këllëf zirkoni po i kishte ndërruar sepse ishin nxire mishrat. Kërkesa e saj ishte që këllëft të bëheshin sërisht E-Max sepse besonte që ishte materiali më i mirë për mishrat e saj pak të shëndetshëm. … Read more

KLLËF ZIRKONI + PORCELAN

Pacientja u paraqit në klinikë me kërkesën për të përmirësuar estetikën edhe funksionin sepse ura djathtas ishte thyer. U vendos  për një punim të kombinuar me kllëf zirkon-porcelan një nga një tek dhëmbët përpara edhe ura metal- porcelani në dhëmbët mbrapa duke qënë se i mungonin nga dy dhëmbë në secilën anë. U bë zbardhja … Read more

KËLLËF ZIRKONI + ZBARDHIM

Pacientja u paraqit në klinikën tonë me kërkesën për të përmirësuar estetikën sepse dhëmbët me ngjyrë të errët e kishin qënë gjithmonë një problem për të. Ajo kishte dy ura të shumë viteve më parë në pjesën e pasme të nofullës. Nuk i mungonte asnjë dhëmb në nofullën e sipërme prandaj u vendos për rehabilitim … Read more

Punime Zirkoni Paciente

Pacientja u paraqit në klinikë me një punim metal porcelani, të cilin e kishte prej disa vitesh. Dhëmbët nën këllëf kishin filluar të prisheshin dhe kishte një sërë infeksionesh në rrënjë. U vendos për rehabilitim me anë të kurorave tek edhe urave zirkon-porcelan. U trajtuan rrënjët e infektuara edhe u ndërruan të gjitha mbushjet problematike … Read more

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?