Implante dhe Kurora zirkon-porcelan mbi implante

Pacienti u paraqit ne klinike me ura te vjetra metal-porcelan te ciflosura dhe me paradontoze te theksuar ne disa prej dhembeve. Trajtimi: U trajtuan dhembet paradontal, ato qe ishin te parikuperueshem u hoqen dhe u zevendesuan me implante. U vendos rehabilitimi me implante dhe kurora mbi dhembet e tij natyral. Ne nofullen e siperme u … Read more

Kurora Zirkon-Porcelan

Punimi i mesiperm eshte material Zirkon-Porcelan – Pacientja kishte demtim te struktures se smaltit dhe kishte shume ndjeshmeri. – Pasi kishte provuar disa here me mbushje dhe nuk kishte arritur rezultat estetik te kenaqshem, vendosi te beje kurora zirkon-porcelan. – Kurorat jane vendosur nje nga nje. – Ngjyra e perdorur eshte A1. – Gjithashtu eshte … Read more

Rregullim estetik me kurora zirkon, implantologji dhe ortodonti

Rregullim i estetikes dhe funksionit. Pacienti kerkoi te rregullohej estetika edhe te zevendesoheshin dhembet qe mungonin pa gerryer apo veshur me kellef dhembet e tjere. U nderruan 2 kellefet ne nofullen e siperme nga metal-porcelan ne zirkon U drejtuan dhembet e nofulles se poshtme me maskerina transparente. U zevendesuan dhembet e munguar me 4 implante. … Read more

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?