Kurora Zirkon-Porcelan

Punimi i mesiperm eshte material Zirkon-Porcelan

– Pacientja kishte demtim te struktures se smaltit dhe kishte shume ndjeshmeri.
– Pasi kishte provuar disa here me mbushje dhe nuk kishte arritur rezultat estetik te kenaqshem, vendosi te beje kurora zirkon-porcelan.
– Kurorat jane vendosur nje nga nje.
– Ngjyra e perdorur eshte A1.
– Gjithashtu eshte bere zbardhimi profesional i dhembeve te poshtem.
Na kontaktoni per cdo pyetje apo shqetesim qe keni
📞 +355 69 436 5000
💌 imperialdentalcenteralbania@gmail.com

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?