Kurora Zirkon-Porcelan

Pacientja u paraqit ne klinike per te rregulluar pamjen estetike dhe per te nderruar urat e vjetra ne sektorin posterior. U trajtuan infeksionet tek dhembet nen ure dhe u veshen me Kurora Zirkon-Porcelan edhe dhembet e tjere.

U rikthye buzeqeshja tek pacientja.

 

 

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?