Reabilitim Me Kellef Metal-Porcelani Dhe Proteze Mbi Implante

Pacientja erdhi ne klinike edhe kerkoi nje zgjidhje per nofullen e poshtme sepse proteza qe levizshme qe kishte ishte jo komode.
Ajo levizte shume dhe veshtiresonte te foluren dhe ushqyerjen. Gjithashtu kerkoi permiresimin e estetikes ne nofullen e siperme.

Foto e meposhtme tregon provizoret plastike te bera ne klinike

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?