Regullim Estetik me Kurora Zirkon Porcelan

Pacientja u paraqit ne klinike me probleme  ne te dyja nofullat,  dhe infeksione.

U trajtuan te gjithe dhembet me infeksion.

U veshen te gjithe dhembet lart  me kurora zirkon porcelan.

U rikthye shendeti oral dhe vetbesimi tek pacientja.

Puna ne vazhdim per nofullen poshte.

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?