Rregullim estetik me kurora zirkon, implantologji dhe ortodonti

Rregullim i estetikes dhe funksionit.
Pacienti kerkoi te rregullohej estetika edhe te zevendesoheshin dhembet qe mungonin pa gerryer apo veshur me kellef dhembet e tjere.
U nderruan 2 kellefet ne nofullen e siperme nga metal-porcelan ne zirkon
U drejtuan dhembet e nofulles se poshtme me maskerina transparente.
U zevendesuan dhembet e munguar me 4 implante.
Pas perfundimit te trajtimit pacienti mund te pertypet me mire, te jete me i kenaqur me pamjen e tij edhe te kete mundesi te mbaj nje higjene me te mire.

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?