Rregullim Estetik Me Kurora Zirkoni Dhe Implante Dentare

Pacientja u paraqit ne klinike me probleme serioze ne te dyja nofullat, mungesa dhembesh dhe infeksione.

U trajtuan te gjithe dhembet me infeksion. U vendosen 4 implante ne nofullen e siperme dhe 4 implante ne nofullen e poshtme.

U veshen te gjithe dhembet lart dhe posht me kurora zirkon porcelan.

U vendosen 8 kurora zirkon porcelan mbi 8 implantet.

U rikthye shendeti oral dhe vetbesimi tek pacientja.

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?