Rreth nesh

Qëllimi ynë është të sjellim nje nivel të lartë shërbimi të specializuar në një atmosfere profesionale të kombinuar me teknologjine me të fundit.

Disa nga shërbimet e klinikës përfshinë: stomatologjinë e përgjithshme, trajtimin endodontik, ortodontinë, estetikën, pedodontinë, kirurgjinë orale dhe parodontale
si dhe protetikën.

Klinike Dentare Moderne me sherbime cilesore per te gjitha moshat – brenda dhe jasht vendit

Per te gjitha Klinikat Dentare – Imperial Dental Center ofron punime laboratori si:
Kurora metal-porcelan, zirkon-porcelan, full zirkon, full E-Max. Faseta E-Max, Faseta non-prep. Onlay-Inlay…… si edhe te gjitha sherbimet e tjera laboratorike – Cilesi Maksimale, korrektesi, garanci, mbeshtetje ne te gjitha hapat e punes

Klinika eshte e organizuar me 4 poltrone dentare te firmes Gjermane lider ne tregun boteror Sirona, gjithashtu ne klinike perfshihet edhe laboratori dentar nga firmat me te njohura Japoneze, Italiane, Hollandeze dhe Gjermane – 1 nga laboratoret dentar me te kompletuar ne rajon

Imperial Dental Center vlerëson si një nga asetet më të rëndësishme të suksesit të saj punonjësit.

Të qënit pjesë e kësaj kompanie do të thotë të jesh pjesë e një bashkësie ku mund të arrish diçka më të madhe se ajo që mund të arrihet vetëm.

Misioni i kompanisë
Ndjekja e një strategjie diferencimi me anë të kreativitetit, cilësisë së produkteve, shërbimit etj, duke i ofruar këto si vlera premium.

Kultura e kompanisë
Korrektësia, respekti, komunikimi, besueshmëria si dhe vlera më kryesore, stafi i përkushtuar, i kënaqur dhe që vepron drejtë me klientët dhe bashkëpuntorët.

Vlerat dhe besimi jonë drejtohen nga një force e fuqishme e rritjes e cila udhëheq çdo veprim me të cilin ndeshemi.

Doktoreshe Eni eshte e papare! Eshte kaq e dashur dhe e qeshur saqe procesin e rregullimit te dhembeve e ben me shume deshire dhe profesionalizem. Kam shkuar disa here tek Eni dhe ndihem shume rehat sa here shkoj atje. Ua rekomandoj te gjitheve per cmimin, mikpritjen, ambientin, stafin dhe materialet me te cilat kjo klinike punon. Dhembet e shendetshem jane A-ja per nje paraqitje dinjitoze! :)

Ervini

( AL )

Super klinike, bravo stafit dhe drejtuesve. Suksese

Marigleni

( IT )

Hi my name is genti I just want to say to everyone about this clinic the best one in Albania place you can trust the best stuff ever seen in my life doctoresh eni number 1 I'm so so happy big big thank you.

Genti

( UK )

Njihuni me Partneret Tane