Sherbimet

Implantologji

This post is also available in: English (English)

Klinika jone ofron sherbim profesional dhe, te plota te implanteve dentare ne komoditetin e zyres sone moderne. Ne mund te kujdesemi per çdo kerkese si pjese e trajtimit tuaj ne implantologji.

Per me shume info rreth sherbimit te implantlogjise kliko ketu

Estetike Dentare

This post is also available in: English (English)

Klinika Dentare Imperial ofron nje shumellojshmeri te gjere sherbimesh dentare dhe procedura per te trajtuar te gjitha nevojat e pacienteve tane per shendetin e dhembeve. Duke kombinuar kujdesin cilesor me teknologjine e perditesuar, ne jemi ne gjendje t’i trajtojme te gjithe pacientet ne nje ambient te rehatshem dhe relaksues

Per me shume info rreth sherbimeve dentare estetike kliko ketu

Kirurgji Orale

This post is also available in: English (English)

Klinika merret me sëmundje defekte dhe lëndime që përfshijnë rajonin oral dhe maxillofacial.

Per me shume info rreth kirurgjise orale kliko ketu