Regullim Estetik me Kurora Zirkon Porcelan

Pacientja u paraqit ne klinike me probleme  ne te dyja nofullat,  dhe infeksione. U trajtuan te gjithe dhembet me infeksion. U veshen te gjithe dhembet lart  me kurora zirkon porcelan. U rikthye shendeti oral dhe vetbesimi tek pacientja. Puna ne vazhdim per nofullen poshte.

Rregullim Estetik Me Kurora Zirkoni Dhe Implante Dentare

Pacientja u paraqit ne klinike me probleme serioze ne te dyja nofullat, mungesa dhembesh dhe infeksione. U trajtuan te gjithe dhembet me infeksion. U vendosen 4 implante ne nofullen e siperme dhe 4 implante ne nofullen e poshtme. U veshen te gjithe dhembet lart dhe posht me kurora zirkon porcelan. U vendosen 8 kurora zirkon … Read more

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?