Regullim Estetik me Kurora Zirkon Porcelan

Pacientja u paraqit ne klinike me probleme  ne te dyja nofullat,  dhe infeksione. U trajtuan te gjithe dhembet me infeksion. U veshen te gjithe dhembet lart  me kurora zirkon porcelan. U rikthye shendeti oral dhe vetbesimi tek pacientja. Puna ne vazhdim per nofullen poshte.

Dhembe brenda dites me Implante Dentare

Dita 1: Pacientja u paraqit ne klinike me frakture te dhembeve te pare i shkaktuar ne nje aksident. Dita 2: ora 08:00 – 09:00  U vendosen dy Implante Dentare per te zevendesuar dy dhembet e munguar, u riparua vendi i demtuar nga fraktura me kocke artificiale dhe membrane artificiale, u vendosen dhembet provizore mbi implante. … Read more

Rregullim Estetik Me Kurora Zirkoni Dhe Implante Dentare

Pacientja u paraqit ne klinike me probleme serioze ne te dyja nofullat, mungesa dhembesh dhe infeksione. U trajtuan te gjithe dhembet me infeksion. U vendosen 4 implante ne nofullen e siperme dhe 4 implante ne nofullen e poshtme. U veshen te gjithe dhembet lart dhe posht me kurora zirkon porcelan. U vendosen 8 kurora zirkon … Read more

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?