Implante dhe Kurora zirkon-porcelan mbi implante

Pacienti u paraqit ne klinike me ura te vjetra metal-porcelan te ciflosura dhe me paradontoze te theksuar ne disa prej dhembeve. Trajtimi: U trajtuan dhembet paradontal, ato qe ishin te parikuperueshem u hoqen dhe u zevendesuan me implante. U vendos rehabilitimi me implante dhe kurora mbi dhembet e tij natyral. Ne nofullen e siperme u … Read more

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?