Dhembe brenda dites me Implante Dentare

Dita 1: Pacientja u paraqit ne klinike me frakture te dhembeve te pare i shkaktuar ne nje aksident. Dita 2: ora 08:00 – 09:00  U vendosen dy Implante Dentare per te zevendesuar dy dhembet e munguar, u riparua vendi i demtuar nga fraktura me kocke artificiale dhe membrane artificiale, u vendosen dhembet provizore mbi implante. … Read more

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?