Dhembe brenda dites me Implante Dentare

Dita 1: Pacientja u paraqit ne klinike me frakture te dhembeve te pare i shkaktuar ne nje aksident. Dita 2: ora 08:00 – 09:00  U vendosen dy Implante Dentare per te zevendesuar dy dhembet e munguar, u riparua vendi i demtuar nga fraktura me kocke artificiale dhe membrane artificiale, u vendosen dhembet provizore mbi implante. … Read more

Cfare duhet te dije nje pacient per implantet dentare ALL ON 6

Nese nuk keni degjuar ende per metoden e implanteve dentare All-On-6, ky eshte padyshim nje artikull qe mund t’ju interesoje. Pse? Sepse ne qofte se nuk ju pelqen ideja e perdorimit te protezave te levizshme, dhe deshironi nje zgjidhje me te qendrueshme dhe te pershtatshme, keto implante dentare mund te jene zgjidhja e duhur. Ajo … Read more

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?