Rregullim estetik me kurora zirkon, implantologji dhe ortodonti

Rregullim i estetikes dhe funksionit. Pacienti kerkoi te rregullohej estetika edhe te zevendesoheshin dhembet qe mungonin pa gerryer apo veshur me kellef dhembet e tjere. U nderruan 2 kellefet ne nofullen e siperme nga metal-porcelan ne zirkon U drejtuan dhembet e nofulles se poshtme me maskerina transparente. U zevendesuan dhembet e munguar me 4 implante. … Read more

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can I help you?